Luka Split dizalica
Luka Split mehanizacija

“Luka d.d. Split” je tržišno orijentirano trgovačko društvo koje temeljem Ugovora o prvenstvenoj koncesiji obavlja lučke usluge na prostoru Sjeverne luke Split, a nalazi se u većinskom vlasništvu društva Consult-invest limited d.o.o. Luka d.d. Split pruža usluge lučko-transportne naravi na visokoj razini, uz najmanji štetni utjecaj na okoliš. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici te bogato radno iskustvo dugogodišnjeg rada.

Svoje poslovanje temeljimo i razvijamo kroz samostalan razvoj, te transparentnim odnosom s našim poslovnim partnerima. Naša pogodna geografska i prometna pozicija čine osnovu našeg dugogodišnjeg uspješnog poslovanja. Dodirna smo točka nekoliko važnih koridora koji povezuju cijeli Mediteran i mnoge svjetske destinacije. Duga lučka tradicija ovog prostora je oplemenjena modernom skladišnom opremom, a stalni trendovi daljnje modernizacije i povećanja integralnog načina transporta su okosnica uspješnog nastavka ove iste tradicije.

U svom daljnjem poslovanju Luka d.d. Split natjecat će se za poziciju vodeće srednje dalmatinske teretne luke, pri čemu će se posebna pozornost obratiti unapređenju kontejnerskog prometa, te izgradnji i potpori logističkih operacija, i to kroz modernizaciju kontejnerskog terminala i investicije u skladište- logistički centar.

Od iznimne važnosti su nam zaštita okoliša te Vaša sigurnost, odnosno sigurnosna zaštita u lučkom prostoru. Zbog toga, Luka d.d. Split konstantno investira u dugotrajnu i trajnu obrtnu imovinu kako bi Vama mogli pružiti ono najbolje. To ćemo postići rekonstrukcijama i modernizacijom postojeće infrastrukture, suprastrukture i opreme. Takva modernizacija poslovnog procesa rezultirat će boljim poslovnim ostvarenjima. Daljnjim investicijama u Luku, ulažemo u rast i razvoj lokalne zajednice, ali i cijele Hrvatske.

Niste sigurni koje rješenje odgovara vašim poslovnim potrebama?